Tess Gerritsen: Katoaminen

Kuolinsyyntutkija Maura Isles kokee järkytyksen, kun hukkuneeksi luultu nainen herääkin yllättäen henkiin. Myöhemmin sama tuntematon nainen on mukana panttivankivälikohtauksessa.

Etsivä Jane Rizzoli on viimeisillään raskaana, kun hän joutuu keskelle veristä panttivankidraamaa. Sairaalan ensiapuun tuotu tuntematon nainen tappaa vartijan ja kaappaa vangikseen sairaalan työntekijöitä ja potilaita. Heidän joukossaan on myös Jane, joka on juuri tullut sairaalaan synnyttämään.

Sairaalan ulkopuolella Janen puolesta pelkää hänen aviomiehensä, FBI:n etsivä Gabriel Dean. Yhdessä kuolinsyyntutkija Maura Islesin kanssa Gabriel yrittää auttaa poliisia selvittämään kaappaajan henkilöllisyyttä. Kun paikalle ilmestyy liittovaltion agentteja, Maura ja Gabriel tajuavat olevansa tekemisisssä tavallista monimutkaisemman jutun kanssa. Heidän mahdollisuutensa auttaa kaapattuja ovat kuitenkin rajatut. Vain aseistautuneen naisen armoilla oleva, synnytyspoltoista kärsivä Jane Rizzoli voi ratkaista tilanteen - jos hän selviää hengissä yön yli.