* kaksi pussia puruja (punaista Bonusta)

* purut uuniin noin tunniksi. Lämpötila 70 astetta. Välillä sekoitetaan puruja. Folioinen vuoka sopi tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Ideana tässä on saada purut kuiviksi ja näin ne saadaan murennettua helposti jauhoksi.

* lämpötila 200 asteeseen ja vuokaan vuorostaan ruokasoodan ja paistetaan sitä noin tunti. Sillä aikaa hienonnetaan puruja esim. sauvasekoittimella. Mitä hienommaksi purut saadaan, sitä paremmin massa kestää kasassa.

* Lopuksi kiuhautetaan 0,8 dl vettä ja sekoitetaan siihen siihen kolme teelusikkaa suolaa. Maun mukaan.

* Vesi kaadetaan purujen sekaan ja sekoitetaan myös noin kolme teelusikallista paistettua ruokasoodaa. Hetken kuluttua massa muuttui nuuskan väriseksi.

* purkita ja laita vuorokaudeksi jääkaappiin vetäytymään

* Mausteeks voi laittaa vähän esim. teepuruja, inkivääriä, tmv.