* kaksi pussia puruja (punaista Bonusta)
* purut uuniin noin tunniksi. Lämpötila 70 astetta. Välillä sekoitetaan puruja. Folioinen vuoka sopi tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Ideana tässä on saada purut kuiviksi ja näin ne saadaan murennettua helposti jauhoksi.
* lämpötila 200 asteeseen ja vuokaan vuorostaan ruokasoodan ja paistetaan sitä noin tunti. Sillä aikaa hienonnetaan puruja esim. sauvasekoittimella. Mitä hienommaksi purut saadaan, sitä paremmin massa kestää kasassa.
* Lopuksi kiuhautetaan 0,8 dl vettä ja sekoitetaan siihen siihen kolme teelusikkaa suolaa. Maun mukaan.
* Vesi kaadetaan purujen sekaan ja sekoitetaan myös noin kolme teelusikallista paistettua ruokasoodaa. Hetken kuluttua massa muuttui nuuskan väriseksi.
* purkita ja laita vuorokaudeksi jääkaappiin vetäytymään
* Mausteeks voi laittaa vähän esim. teepuruja, inkivääriä, tmv.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.