Erica Spindler: Väärä salasana

Armoton tappaja. Joukko viattomia uhreja. Etsivät MC Riggio ja Kitt Lundgren joutuvat kilpajuoksuun kylmäverisen saalistajan kanssa tämän liikkuessa hengenvaarallista vauhtia Erica Spindlerin kirjoittamassa henkeäsalpaavassa trillerissä.

   Etsiväpari MC Riggio ja Kitt Lundgren työskentelevät Illinoisissa olevan Rockfordin poliisipiirin väkivaltarikosjaostossa. He saavat hälytyksen opiskelijanuorukaisen asuntoon, josta löytyy sänkyynsä ilmeisesti kesken uniensa murhattu nuori mies. Nuorukaisella ei ole edes pysäköintirikkeitä kontollaan.

   Jäljet eivät johda minnekään, mutta sitten löytyy uusi uhri, ja sitten jälleen uusi. Jokainen uhri on aina vain läheisempi MC:lle. Tuntemattoman tappajan uhrien luettelo kasvaa, eikä MC:llä ja Kittillä ole juuri mitään, mistä lähteä liikkeelle. Kaikki uhrit ovat nuoria aikuisia, jotka eivät ole koskaan rikkoneet lakia. Jahdatessaan kasvotonta tappajaa MC ja Kitt joutuvat yhä syvemmälle kyberavaruuteen, missä kukaan ei ole sitä, miltä näyttää, ja missä ei voi koskaan tietää, milloin joku tarkkailee.